Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Taekwondo Site

  • Niels

    Joow Allemaal,

    Check ff me site en vertel me wat je er van vindt:

    Taekwondo Center:

    http://taekwondo.iswhatyouwant.com

    http://www27.brinkster.com/taekwondoc

    Mzzzl,

    Niels

  • Robin Born

    als webmaster van www.taekwon-do.nl zag ik deze site, en uiteraard vind ik alle TKD-sites erg leuk. Nu vind ik het wel erg vreemd dat dit menu hoogstwaarschijnlijk gecopieerd is uit mijn broncode. Tevens zie ik dat de technieken letterlijk zijn overgenomen van mijn website. Ik heb deze teksten namelijk zelf vertaald uit de oorspronkelijke encyclopedie van Gen.Choi Hong Hi.

    Op zich vind ik het geen ramp dat er materiaal van mijn site wordt gebruikt. Maar ik vind het wel erg vreemd dat er dan niet eens een link wordt opgenomen naar www.taekwon-do.nl. Is dat soms omdat daar ook informatie over de ITF en NTA opstaat en uw vereniging een TBN school is?

    Ik ben erg benieuwd naar uw reactie.

    Taekwon,

    R.Born

  • Niels

    Ik heb inderdaad verzuimd een link te plaatsen naar uw pagina. Het was echter altijd mijn bedoeling geweest er wel een te plaatsen en nu staat er dan ook één. Wat bedoelt u echter met het menu? Want ik heb de menu's die ik heb toch echt helemaal zelf geschreven. De enige broncode die ik heb gebruikt van uw site is die van het informatie formulier… Het is goed dat u dit gemeld heeft want het was wel slordig van mij om vergeten een link naar uw pagina te plaatsen. Ik heb ook niets tegen de ITF en/of NTA en beschouw ze als gelijkwaardige varianten. Voor degenen die nog niet naar de betreffende site zijn geweest, neem eens een kijkje op: http://www.taekwon-do.nl het is de moeite waard!

  • Robin Born

    OK Nils,

    bij deze is alles weer rechtgezet ;)

    Mijn insteek was gewoon om een beetje erkenning te krijgen voor al het (zo objectief mogelijke) werk dat ik steek in mijn website.

    Thx,

    Robin Born