Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

tweekleurig Budoband

  • Jeffrey

    Mijn zoon is sinds kort geslaagd voor de blauwe slip!! Nu heeft opa als cadeau hem een 2-kleurige band ( een helft groen de andere helft blauw) gegeven! mag mijn zoon deze nu eigenlijk officieel omdoen?????? Of zijn we nu toch verplicht om dat blauwe slipje op de groene band vast te naaien???? Met vriendelijke Taekwondo groeten, Jeffrey

  • ruud

    Jeffrey,

    Hij mag deze band gewoon omdoen omdat de kleuren overeenkomen met de behaalde graduatie. Meestal is het zo dat een club zijn eigen manier van herkenning heeft de ene club gebruikt tweekleurige banden, en de andere club doen twee slipjes boven elkaar een andere club doet weer aan iedere kant een slip. Eigenlijk maakt het dus niet uit als het maar netjes en verzorgd er uit ziet dus niet de blauwe slip gemaakt met een blauwe benzinestift op een groene band, of dat de slipjes er maar half aanhangen.

    Als op jullie club deze band dus niet gebruikelijk is, dan valt hij gewoon op en is het alleen al speciaal omdat niemand anders deze heeft en omdat hij deze band van zijn opa heeft gekregen.

    Met sportieve groet,

    Ruud

  • Taekwondo

    Officieel niet nee

  • Taekwondo

    Dan zit jij op Fantasie sport.

    Je moet gewoon aan de bandvoorschriften van de bond houden NTA of Tin WTF of ITF…… Vraag na aan de sabum